![](//machinemouse.gportal.hu/portal/machinemouse/image/gallery/1243614322_54.jpg)
Machine Mouse kitűző
![](//machinemouse.gportal.hu/portal/hajni67/image/gallery/1200427325_18.gif)
| |
♫ Deep Press lemez dalszövegei |
| |
♫ Machine Mouse lemez dalszövegei |
| |
♫ Vissza a jövőből lemez dalszövegei |
| |
♫ Egérút lemez dalszövegei |
| |
♫ Lábujjhegyen (unplugged) lemez dalszövegei /feldolgozások/ |
| |
♫ Machine Mouse feldolgozások dalszövegei + videók |
| |
|
|
![](http://kepfeltoltes.hu/080807/eten028_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
2008. 07. 06.-Budapest (A Magyarok Nagy Asztala Fesztivál)
A Zenekar ennek a Rendezvénynek a főzőversenyén vendégeskedett a Budai Várban, ahol 2 daluk (Fenn a csúcson, Az ajtó nyitva áll) előadása után elkészítették különleges ételüket.
Erről letölthető és megtekinthető egy pici videórészlet illetve mega a recept.
Letölthető videórészlet linkje:
data.hu/get/487925/2008._07._06.-Budapest_Fozoverseny.VOB.html
Dandó Zolika receptje a hivatalos fórumról (2008. júl. 7. 22:06)
"Mézes-chilis csirke sült tésztával
A két egész csirkemellet csíkokra vágom. Összeállítom a pácot négy-öt kanál vegyes virágmézből, jó három evőkanál őrölt chiliből - nos, igen, szeretem a csípőset. Ha nyers, friss chilit használtok, akkor elég kettő darab, apróra vágva. Négy-öt gerezd átnyomkorászott fokhagyma is kerül bele, egy evőkanálnyi mustár, feketebors és só, ízlés szerint. Én szeretek beleönteni két-három evőkanál szójaszószt is (vigyázzunk a sózásnál: a szójaszósz is sós), mert szépen megszínezi a csirkét és finom ízt is ad.
Ebben a páclében hagyom úszkálni a húst legalább két órát. Lehetőleg hűtőben. Aztán a páclét lecsöpögtetem a húsról, és némi olajon serpenyőben nagy lángon pirítom, míg puha és szép piros nem lesz.
Mindeközben főzöm is már a tésztát: én linguinivel szeretem a legjobban. Amíg a tészta fő az egészen enyhén sós vízben, a wokban olajat hevítek - a napraforgó-olaj tökéletes, ennél az ételnél nemigen szoktam variálni, bár persze mogyoróolajjal lehet még színesíteni. Apróra vágott fokhagymát és félkarikára szelt vöröshagymát dobok bele, utóbbiból három egész fejnyit, átforgatom, majd jöhet az apróra vágott két paradicsom és egy piros húsú kaliforniai paprika. Amikor összerottyan, én szeretem a további édesítéshez csíkokra vágott sárgarépával megszórni. Ebből elég egy szál. A hús páclevével felöntöm, és hagyom párolódni, amíg a tészta el nem készül. Aztán a kifőtt tésztát beleszedem a forró raguba, és átforgatom, átsütöm az egészet. Majd a megsült, pirosló csirkemell-csíkokat a tetejére halmozom. Jó étvágyat!"
![](http://kepfeltoltes.hu/080807/r_E9pa_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
|
|
|
♫ Koncert fotók az interneten |
| |
♫ Fényképezővel készített koncert videók |
| |
♫ Bowling Center koncert videók |
| |
|
|